Webdesign

Ons doel: sterke websites maken die gevonden worden

Wij realiseren aantrekkelijke websites die goed scoren en er goed uitzien. Jarenlange ervaring en marketingkennis helpen ons bij het realiseren van uw succesvolle website.

Enkele realisaties

Een website in 4 stappen

Analyse

Allereerst gaan we van start met een analyse.  We kijken na welk doel en welk doelpubliek de website heeft. Gelijktijdig achterhalen we ook wat uw product of bedrijf omvat, waar het voor staat en welk imago eraan verbonden is.

Technische fase

Vervolgens vindt de technische briefing plaats waarbij naast de algemene opbouw ook de nodige features van de website worden bepaald. We bekijken welke de beste structuur is zodat uw bezoekers u zo snel mogelijk kunnen vinden.

Creatie

Nu start de creatieve fase waarin de gewenste structuur wordt omgezet naar een sterk grafisch ontwerp. Daarbij houden we rekening met de bestaande huisstijl en de doorgegeven beperkingen of vereisten.

Realisatie

In deze fase zetten wij het webdesign om naar een feilloos werkende website. We activeren de modules en functionaliteiten en de vormgeving wordt in code omgezet. Daarna wordt er uitgebreid getest of alles werkt en volgt de oplevering.

Fase 2: De promotie uw website

Is uw website af, dan bekijken we hoe we deze optimaal kunnen laten renderen. De juiste selectie en mix van offline en online middelen gebeurt telkens op basis van de juiste criteria waaronder budget, beschikbaarheid en situatie.

Daarbij is het belangrijk om te meten wat het effect is van elke optimalisatie en promo. Via meetbare tools die we implementeren, zal u zien hoe uw doelgroep zijn weg vindt naar de website.